Hart & heer

Jij bent een Hartenheer!

Man, waar ben je?

Een aantal generaties geleden was het duidelijk wat een man voor rol had, wat hij moest doen en vooral ook niet moest doen.

Tegenwoordig is dat anders.

Mannen worstelen met wat ze hebben
geleerd of meegekregen vanuit huis.

Veel overtuigingen en imprints zijn in deze
tijd niet meer zo behulpzaam.

Het wringt, maar hoe kun je dit veranderen? 

Het is tijd voor de mannen!

mieke portretfoto gevouwen handen

Het is tijd voor de mannen om te verbinden, om te voelen en om zichzelf te ontdekken! Het is tijd om dat op een mannelijke manier te doen, maar zonder een overdosis aan mannelijke energie. Het is tijd om de ware mannenkracht te omarmen.

“Mannen onder elkaar” krijgt een andere lading en invulling. Mooier, krachtiger, zachter, authentieker, mannelijker. 

Wanneer de regels rondom COVID-19 het weer toelaten, zal ik hier informatie publiceren over de mannencirkels. 

Tot die tijd kun je bij mij terecht op individuele basis.

Hart en Vrouw

Jij bent een Hartenvrouw!

Vrouw, wat ben je mooi! Wat ben je krachtig en prachtig! Wat ben je lief en zorgzaam! Wat ben je doortastend en doelgericht! Wat kun je hard werken en veel dragen! Maar wat ben je ook hard! Hard voor jezelf! 

En je bent niet de enige! 

Hart en Leven

Je bent gebotst met het leven. Misschien lig je in de kreukels of heb je alleen een paar schaafwondjes. Het maakt niet hoe erg het is, je weet alleen dat het zeer doet. En je weet ook dat een pleister voor het bloeden niet helpt bij het helen van deze wond. Het helen moet van binnenuit gebeuren….

Hart en Onderwijs

Onderwijs is een roeping! Je geeft alles en meer! Je zoekt balans tussen je werk op hoog niveau doen en de tijd en/of energie die je ervoor hebt. Na zeven klassen op een dag gezien te hebben ben je moe en overprikkeld. Dan moet je nog vergaderen, nakijken, voorbereiden, ouders bellen of naar dat schoolfeest. 

Reviews

“Ik heb een verhelderende sessie bij Mieke mogen meemaken. Ik was verrast door haar werkwijze en kunde. Het was heel plezierig.”