Skip to main content

Hart & heer

Jij bent een Hartenheer!

Mannen zijn optimaal bedraad om te ZIJN. Het aanwezig zijn, zonder terugdeinzen en ongeacht de consequenties. Mannelijke energie is de verbinding met de eenheid, het anker voor de vrouwelijke energie. 

Een aantal generaties geleden was het duidelijk wat een man voor rol had, wat hij moest doen en vooral ook niet moest doen. 

Mannen werden net zo beperkt in het leven van hun potentieel als vrouwen. Meestal in andere gebieden dan vrouwen, maar zeker niet minder schadelijk. 

Tegenwoordig helen mannen steeds vaker deze wonden, die zijn overgedragen door generaties heen. 

Het is tijd voor de mannen!

mieke portretfoto gevouwen handen

Het is tijd voor de mannen om te verbinden, zichzelf te ontdekken en te gaan leven vanuit hun hart. Het is tijd om de mannen wonden te helen en om de mannelijke energie te verstevigen. Het is tijd om de ware mannenkracht te omarmen.

“Mannen onder elkaar” krijgt een andere lading en invulling. Mooier, krachtiger, gezonder, zachter, authentieker, mannelijker. 

We zijn bezig met het creëren van een groepsprogramma voor mannen. Wanneer er meer informatie beschikbaar is, kan je die hier vinden. 

Tot die tijd kun je bij mij terecht op individuele basis.

Hart en Vrouw

Jij bent een Hartenvrouw!

Vrouw, wat ben je mooi! Wat ben je krachtig en prachtig! Wat ben je lief en zorgzaam! Wat ben je doortastend en doelgericht! Wat kun je hard werken en veel dragen! Maar wat ben je ook hard! Hard voor jezelf! 

En je bent niet de enige! 

Hart en Leven

Je bent gebotst met het leven. Misschien lig je in de kreukels of heb je alleen een paar schaafwondjes. Het maakt niet hoe erg het is, je weet alleen dat het zeer doet. En je weet ook dat een pleister voor het bloeden niet helpt bij het helen van deze wond. Het helen moet van binnenuit gebeuren….

Hart en Onderwijs

Onderwijs is een roeping! Je geeft alles en meer! Je zoekt balans tussen je werk op hoog niveau doen en de tijd en/of energie die je ervoor hebt. Na zeven klassen op een dag gezien te hebben ben je moe en overprikkeld. Dan moet je nog vergaderen, nakijken, voorbereiden, ouders bellen of naar dat schoolfeest. 

Reviews

“Ik heb een verhelderende sessie bij Mieke mogen meemaken. Ik was verrast door haar werkwijze en kunde. Het was heel plezierig.”