Skip to main content

Hart & leven

Je bent gebotst met het leven.

Misschien lig je in de kreukels of heb je alleen een paar schaafwondjes.

Het maakt niet hoe erg het is, je weet alleen dat het zeer doet.

En je weet ook dat een pleister voor het bloeden niet helpt bij het helen van deze wond.

Het helen moet van binnenuit gebeuren….

mieke portretfoto gevouwen handen

Hart & Leven – individuele sessies:

Tot de kern komen van wat er nu speelt in je leven. Wat kan je loslaten, wat dient je niet meer? We ontwortelen de oorzaak van bepaald gedrag, waardoor je van binnenuit je wond(en) kan helen. Door deze heling word je steeds meer je authentieke zelf. Door de holistische methode die ik gebruik, maakt het niet uit of je net je eerste stap zet op het gebied van zelfontwikkeling, of dat je al veel ervaring hebt met coaches of therapeuten: je komt altijd weer een diepere laag tegen.

Tijdens sessies die ik faciliteer, maak ik gebruik van veel verschillende technieken, zoals: voorouderheling, regressie, – en reïncarnatie technieken, chakra heling, de Altazar Rossiter methode, sjamanistische technieken en nog veel meer. 

Ik werk met wat er wordt gezegd, maar vooral ook met wat er niet wordt gezegd, met de energie en de symboliek van wat zich aandient. 

Sessies duren ongeveer 2,5 uur en het is raadzaam om na een sessie geen intensieve activiteiten in te plannen, zodat je tijd hebt om even bij te komen. 

Ik bied een traject aan van van een intake gesprek en 3 sessies. De investering hiervoor is 750 euro. Wanneer je vanuit je bedrijf of werkgever betaalt, is dit bedrag exclusief de btw. 

Hart en Vrouw

Jij bent een Hartenvrouw!

Vrouw, wat ben je mooi! Wat ben je krachtig en prachtig! Wat ben je lief en zorgzaam! Wat ben je doortastend en doelgericht! Wat kun je hard werken en veel dragen! Maar wat ben je ook hard! Hard voor jezelf! 

En je bent niet de enige! 

Hart en Heer

Jij bent een Hartenheer!

Man, waar ben je? Een aantal generaties geleden was het duidelijk wat een man voor rol had, wat hij moest doen en vooral ook niet moest doen. Tegenwoordig is dat anders. Mannen worstelen met wat ze hebben geleerd of meegekregen vanuit huis. Veel overtuigingen en imprints zijn in deze tijd niet meer zo behulpzaam. Het wringt, maar hoe kun je dit veranderen? 

Het is tijd voor de mannen!

Hart en Onderwijs

Onderwijs is een roeping! Je geeft alles en meer! Je zoekt balans tussen je werk op hoog niveau doen en de tijd en/of energie die je ervoor hebt. Na zeven klassen op een dag gezien te hebben ben je moe en overprikkeld. Dan moet je nog vergaderen, nakijken, voorbereiden, ouders bellen of naar dat schoolfeest. 

Reviews

“Ik heb een verhelderende sessie bij Mieke mogen meemaken. Ik was verrast door haar werkwijze en kunde. Het was heel plezierig.”