Skip to main content

Ben je op zoek naar:

Authenticiteit
Rust in je hoofd
Doorbreken van patronen
Diepere verbinding met jezelf

Vanuit Hart & bied ik individuele trajecten aan, maar ook coaching in groepen, vrouwencirkels en trainingen voor onderwijsprofessionals.

Hart & werkt vanuit een holistische aanpak, waarbij we aandacht hebben voor de fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten van het zijn. De kern van de problemen wordt ontworteld op alle lagen, waardoor gedragsveranderingen van binnenuit worden bewerkstelligd.

Hart en Vrouw

Jij bent een Hartenvrouw!

Vrouw, wat ben je mooi! Wat ben je krachtig en prachtig! Wat ben je lief en zorgzaam! Wat ben je doortastend en doelgericht! Wat kun je hard werken en veel dragen! Maar wat ben je ook hard! Hard voor jezelf! 

En je bent niet de enige! 

Hart en Heer

Jij bent een Hartenheer!

Man, waar ben je? Een aantal generaties geleden was het duidelijk wat een man voor rol had, wat hij moest doen en vooral ook niet moest doen. Tegenwoordig is dat anders. Mannen worstelen met wat ze hebben geleerd of meegekregen vanuit huis. Veel overtuigingen en imprints zijn in deze tijd niet meer zo behulpzaam. Het wringt, maar hoe kun je dit veranderen? 

Het is tijd voor de mannen!

Hart en Leven

Je bent gebotst met het leven. Misschien lig je in de kreukels of heb je alleen een paar schaafwondjes. Het maakt niet hoe erg het is, je weet alleen dat het zeer doet. En je weet ook dat een pleister voor het bloeden niet helpt bij het helen van deze wond. Het helen moet van binnenuit gebeuren….

Hart en Onderwijs

Onderwijs is een roeping! Je geeft alles en meer! Je zoekt balans tussen je werk op hoog niveau doen en de tijd en/of energie die je ervoor hebt. Na zeven klassen op een dag gezien te hebben ben je moe en overprikkeld. Dan moet je nog vergaderen, nakijken, voorbereiden, ouders bellen of naar dat schoolfeest. 

Reviews

“Mieke was mijn leidinggevende in het onderwijs. Ze is scherp, maar heel hartelijk. Je kan met haar lachen!  Haar talent is dat ze mensen echt ziet. Ze heeft mij geholpen om met zelfvertrouwen voor de klas te gaan staan.”

Een rasecht gezelligheidsdier,met een diep verlangen om te verbinden. Vanuit verbinding ontstaan de mooiste gesprekken, de meest vruchtbare werkoverleggen en de meest betekenisvolle relaties, met name de relatie met jezelf! Je hebt zelf de keuze in hoe je de relatie met jezelf wilt laten zijn. Ik heb een jaar of twaalf geleden er voor gekozen om mijzelf niet langer te negeren. Stukje bij beetje heb ik handvatten mogen ontdekken om de verbinding met mezelf steeds beter te onderhouden. Het is een fascinerend proces. Ik ben er nog lang niet klaar mee, maar er is ondertussen wel een zekere ontspanning, humor en luchtigheid in ontstaan.