Skip to main content

een diep verlangen om te verbinden….

een diep verlangen om te verbinden…..

Een rasecht gezelligheidsdier, met een diep verlangen om te verbinden. Vanuit verbinding ontstaan de mooiste gesprekken, de meest vruchtbare werkoverleggen en de meest betekenisvolle relaties, met name de relatie met jezelf! Je hebt zelf de keuze in hoe je de relatie met jezelf wilt laten zijn. Ik heb een jaar of twaalf geleden er voor gekozen om mijzelf niet langer te negeren. Stukje bij beetje heb ik handvatten mogen ontdekken om de verbinding met mezelf steeds beter te onderhouden. Het is een fascinerend proces. Ik ben er nog lang niet klaar mee, maar er is ondertussen wel een zekere ontspanning, humor en luchtigheid in ontstaan.

Ik mag me gelukkig prijzen met een dynamisch, maar nooit saai gezin! We wonen in Zwolle, waar we ons thuis voelen. Ik word blij van zingen, natuur, wandelen, tennis, yoga, lezen, snowboarden en gezelligheid. Ik word kriebelig van het geluid van smakken, vieze wc’s, niet-werkende apparaten, de was ophangen of opvouwen en in een openbare ruimte door een scheet van een onbekende heenlopen. Ik heb negentien jaar gewerkt in het voortgezet onderwijs. Als docent Lichamelijke Opvoeding en zorgcoördinator. De laatste 5 jaar werkte ik als afdelingsleider en was ik leidinggevende van 60 personen: een prachtige functie waar ik enorm van heb genoten en waar ik veel van heb geleerd. Ik merkte dat ik de processen bij mensen veel leuker vond om mee bezig te zijn, dan de grote organisatievraagstukken… Processen in de breedste zin van het woord. Op persoonlijk vlak, op groepsniveau, of veranderprocessen binnen de organisatie… Ik vind het allemaal prachtig!

Uiteindelijk heb ik mijn hart gevolgd, nadat ik in aanraking kwam met deze manier van transformatiecoachen. Ik zegde mijn baan op en begon met omscholen. Ondertussen heb ik meer dan 5 opleidingen doorlopen  op het gebied van intuïtieve heling en energiewerk en mag ik mijzelf steeds verder ontwikkelen als mentor en spaceholder bij verschillende opleidingen en workshops van de Bridgeman Academy.

 Ik weet wat het is om diep te gaan. Zelf heb ik in de loop der jaren veel schaduwwerk gedaan en ik heb het geluk gehad dat ik mocht leren van de meest wijze teachers en leermeesters.

Ik vind het een voorrecht dat ik anderen mag faciliteren in transformatieprocessen en schaduwwerk, met als resultaat dat de liefde in al haar vormen optimaal kan stromen.

“Ik heb zoveel gehad aan de sessies bij Mieke! Ik heb nu ruimte voor een liefdevolle, gezonde relatie. Ik ben haar er nog steeds dankbaar voor.”