een diep verlangen om te verbinden….

een diep verlangen om te verbinden…..

Een rasecht gezelligheidsdier, met een diep verlangen om te verbinden. Vanuit verbinding ontstaan de mooiste gesprekken, de meest vruchtbare werkoverleggen en de meest betekenisvolle relaties, met name de relatie met jezelf! Je hebt zelf de keuze in hoe je de relatie met jezelf wilt laten zijn. Ik heb een jaar of twaalf geleden er voor gekozen om mijzelf niet langer te negeren. Stukje bij beetje heb ik handvatten mogen ontdekken om de verbinding met mezelf steeds beter te onderhouden. Het is een fascinerend proces. Ik ben er nog lang niet klaar mee, maar er is ondertussen wel een zekere ontspanning, humor en luchtigheid in ontstaan.

Ik mag me gelukkig prijzen met een dynamisch, maar nooit saai gezin! We wonen in Zwolle, waar we ons thuis voelen. Ik word blij van reizen, natuur, wandelen, tennis, yoga, lezen, snowboarden en gezelligheid. Ik word kriebelig van het geluid van smakken, vieze wc’s, niet-werkende apparaten, de was ophangen of opvouwen en in een openbare ruimte door een scheet van een onbekende heenlopen.

Ik heb negentien jaar gewerkt in het voortgezet onderwijs. Als docent Lichamelijke Opvoeding en zorgcoördinator. De laatste 4,5 jaar werkte ik als afdelingsleider en was ik leidinggevende van 60 personen: een prachtige functie waar ik enorm van heb genoten en waar ik veel van heb geleerd. Ik merkte dat ik de processen bij mensen veel leuker vond om mee bezig te zijn, dan de grote organisatievraagstukken… Processen in de breedste zin van het woord. Op persoonlijk vlak, op groepsniveau, of veranderprocessen binnen de organisatie… Ik vind het allemaal prachtig!

“Ik kon bij Mieke terecht met gevoelens die ik bij anderen niet kon delen. Door haar openheid en oprechte interesse wordt het vanzelf oké om het er met elkaar over te hebben. Door haar praktische handelen en doortastende aanpak ben ik ook echt verder geholpen.”